Gedichten

Gedichten.

De gedichten ontstaan altijd doordat ik ergens door geraakt of gefascineerd ben. Dit kan ontstaan door mijn eigen beleving of een verhaal van een ander. 

In 1997 gaf ik mijn eerste gedichtenbundeltje "Stil Even" uit. Het idee om de gedichten uit te geven in boekvorm, kwam van een goede vriend, die de tekstverwerking deed. In 2000 volgde de tweede gedichtenbundel met dezelfde titel "Stil Even" (2). Van beide bundels werden er meer dan 300 verkocht. Drie jaar later kwam het derde gedichtenboek op de markt, met de titel "Eb en Vloed". Hier werden meer dan 400 stuks van verkocht.

In 2008 heb ik het gedichtenbundel "Parels van de Zee" uitgegeven. Hierin staan de mooiste gedichten uit de andere bundels, maar ook herschreven gedichten en nieuwe gedichten.

Klik rechts om een gedicht te lezen die ik voor u geselecteerd hebt. Er zitten oude, zowel als nieuwe bij. Heeft u belangstelling voor een gedichtenbundel "Parels van de Zee" of voor een schilderij / tekening of foto, neem dan contact op met ons via het e-mailadres info@artcatcher.nl.